Menu
Bell Schedules

    Patrick Henry High School Bell Schedule 
   
     Regular School Day – 8:42am – 3:30pm

 
Zero Block A0/B0 (57 min class)

7:40am – 8:37am

 (Passing Time – 8:30am – 8:42am)


 
First Block A1/B1 (103 min class)

8:42am – 10:25


 
(5 minute Passing Time – 10:25am – 10:30am)

 
Second Block A2/B2 (130 min class and lunch)

10:30am – 12:40pm 

 

“A” Lunch

Lunch: 10:30am – 10:55am
 
(5 min passing 10:55-11:00) - Bell

Class: 11:00 am – 12:40pm 

 

“B” Lunch

Class: 10:30am – 11:05am 
Lunch: 11:05am – 11:30am  
(5 minute passing 11:30-11:35) - Bell

Class: 11:35am – 12:40pm

 

“C” Lunch 

Class: 10:30am – 11:40am

Lunch: 11:40am – 12:05pm 
 
(5 minute passing 12:05-12:10) - Bell

Class: 12:10pm – 12:40pm

 

“D” Lunch

Class: 10:30am – 12:15pm

Lunch: 12:15pm – 12:40pm

 
(5 minute Passing Time – 12:40pm – 12:45pm)

 
Third Block A3/B3 (100 min class)

12:45pm – 2:25pm

 
(5 minute Passing Time – 2:25pm – 2:30pm)

 
A/B Bridge Period (60 min class)

2:30pm – 3:30pm

                                 

 

    Patrick Henry High School Bell Schedule 

2 Hour Early Bell School Day – 8:42am – 1:30pm

 

Zero Block A0/B0 (57 min class)

7:40am – 8:37am 

 (Morning Passing Time – 8:30am – 8:42am)

 

First Block A1/B1 (63 min class)

8:42am – 9:42am 

 
(5 min Passing Time – 9:42am – 9:47am)

 
Second Block A2/B2 (108 min class and lunch)

9:47am – 11:35am 

 

“A” Lunch

Lunch: 9:47am – 10:12am 

(3 min passing 10:12-10:15) - Bell

Class: 10:15am – 11:35am

 

“B” Lunch

Class: 9:47am – 10:15am

Lunch: 10:15am – 10:40am

(3 min passing 10:40-10:43) - Bell

Class: 10:43am – 11:35am

 

“C” Lunch

Class: 9:47am – 10:43am

Lunch: 10:43am – 11:08am

(3 min passing 11:08-11:11) - Bell

Class: 11:11am – 11:35am

 

“D” Lunch

Class: 9:47am – 11:11am

Lunch: 11:11am – 11:35am

 
(5 min Passing Time – 11:35am – 11:40am)

 

Third Block A3/B3 (60 min class)

11:40am – 12:40pm 

 
(5 min Passing Time – 12:40pm – 12:45pm)

 

A/B Bridge Period (45 min class)

12:45pm – 1:30pm

 

 

 

 Patrick Henry High School Bell Schedule

2 Hour Late Bell School Day – 10:42am – 3:30pm

 

Zero Block A0/B0 

(CANCELLED)

 

(Passing Time – 10:30am – 10:42am)

 

First Block A1/B1 (63 min class)

10:42am – 11:45am

 
(5 min Passing Time – 11:45am – 11:50am)

 
Second Block A2/B2 (100 min class and lunch)

11:50am – 1:30pm 

 

“A” Lunch

Lunch: 11:50am – 12:15pm 

Class: 12:15pm – 1:30pm

 

“B” Lunch

Class: 11:50am – 12:15pm

Lunch: 12:15pm – 12:40pm 

Class: 12:40pm – 1:30pm

 

“C” Lunch 

Class: 11:50am – 12:40pm

Lunch: 12:40pm – 1:05pm

Class: 1:05pm – 1:30pm

 

“D” Lunch

Class: 11:50am – 1:05pm

Lunch: 1:05pm – 1:30pm

 
(5 min Passing Time – 1:30pm – 1:35pm)

 

Third Block A3/B3 (65 min class)

1:35pm – 2:40pm

 
(5 min Passing Time – 2:40pm – 2:45pm)

 

A/B Bridge Period (45 min class)

2:45pm – 3:30pm